Hur äter du din våffla??

Våffeldagen var ju i söndags!
Vi kom fram till att alla äter våfflor så olika.

Vissa vill ha sin våffla frasig - andra mjuk.
En del vill ha sin våffla varm - en del vill ha sin kall.
Några äter med sylt o grädde
- andra med frukt o bär.
Jordgubbssylt - Hallonsylt?
Vispgrädde med socker
- vispgrädde utan socker?
Våffla med bara grädde - våffla med bara sylt?
Våffla utan grädde
- våffla utan sylt?
Våffla med grädde och jordgubbar istället för sylt?

Jag vill ha min våffla varm, nygräddad o ganska frasig.
På ska det vara vispgrädde med socker i och upptinade jordgubbar med lite spad från dom.
Till detta smarriga vill jag dricka ett stort glas med kall mjölk.
Det är min perfekta våffla!



Hur äter du din perfekta våffla??


RSS 2.0